International Conferences & Congresses

Dragi colegi,

În numele Societăţii Române de Strabologie și Oftalmopediatrie avem deosebita plăcere și onoare de a vă invita să participați la A IX-a Ediţie a Congresului Societăţii Române de Strabologie şi Oftalmopediatrie reunit cu A III-a Conferință Națională de Oftalmogenetică, ce vor avea loc la Brașov, în perioada 4-6 iunie 2021. Beneficiind de prestigioasa prezenţă a unor specialişti atât din ţară cât şi din străinătate, evenimentul va prilejui un schimb activ de informaţii profesionale, util pentru fiecare participant. Invităm toţi medicii oftalmologi să ni se alăture în lupta continuă pentru ridicarea şi menţinerea oftalmopediatriei româneşti pe locul de frunte pe care îl merită.

Manifestarea se va desfășura într-un format mixt: on-line și on-site (în măsura în care acest lucru va fi posibil). Dorim să ne reunim față în față, să discutăm, să dezbatem, să învățăm, să ne privim în ochi și să ne îmbrățișăm, așa cum am făcut-o de ani de zile. Să întâlnim direct invitații străini și să îi stoarcem de cunoștințe. Să ne bucurăm de revedere, de învățare, de normalitate.

Deocamdată, înscrierile se vor face pentru manifestarea on-line, urmând ca în clipa în care vom ști cu certitudine că ne putem întâlni fizic să revenim cu detalii. Revederea noastră este în acest moment doar un vis. Dar acest vis poate deveni realitate și vom face toate demersurile pentru a-l vedea împlinit.

 

Să ne revedem sănătoși în Aula Universității Transilvania din Brașov!

Cu deosebită considerație,

Dr. Andreea CIUBOTARU, Președinte SRSOP

Dr. Florina Stoica, Președinte SROGEN

Detalii

Detalii

Dragi colegi și colaboratori,

Îmi face o deosebită plăcere să vă anunţăm organizarea celei de-a 57-a ediţii a Reuniunii Anuale a Oftalmologilor și a celei de-a 14-a Reuniune Oftalmologică a Asistenţilor Medicali.

Ne dorim şi sperăm să putem reveni la formula evenimentelor tradiţionale, onsite, suspendată în anul 2020 datorită pandemiei, bineînțeles în concordanţă cu măsurile luate de autorităţi pentru a preveni răspândirea infecţiei cu virusul SARS-COV-2 sau să putem realiza întâlnirea noastră măcar în sistem hibrid. Pornind de la această premisă optimistă vă invităm în perioada 26 – 29 mai 2021, la Palatul Culturii, la o nouă ediţie a unui eveniment devenit de-a lungul anilor nu doar o tradiţie, dar şi un standard de excelență.

Primul pas în această direcție constă în înregistrarea dumneavoastră ca participant, disponibilă acum online pe website-ul evenimentelor. Termenul limită de înscriere pentru a beneficia de valoarea redusă a taxei de participare este 15 aprilie 2021. Același termen limită este valabil pentru trimiterea rezumatelor lucrărilor dumneavoastră (comunicări științifice, prezentări de cazuri etc.), dar şi pentru comunicarea opţiunii de cazare către organizatorul logistic. Toate aceste servicii pot fi rezervate şi achitate online.

De asemenea, vă invit să vizitați periodic website-ul Reuniunii Anuale a Oftalmologilor din acest an. Vom publica acolo toate informațiile de interes legate de procesul de organizare al evenimentului nostru.

Vă mulțumesc anticipat pentru interesul acordat RAO 2021 și sper să ne revedem sănătoși, onsite sau online, în ultima săptămână a lunii mai.

 

Cu cele mai alese sentimente,

Prof. Dr. Camelia Margareta Bogdănici

Președinte RAO 2021

 

DETALII: https://rao-iasi.ro/

Dragi colegi,

Propunerea noastră pentru acest an este organizarea unui congres on-line. Cu toții ne-am fi dorit o întâlnire la Eforie („ca pe vremuri”), dar considerăm că în situația dată  siguranța tuturor primează.

Așadar, avem plăcerea de a vă invita să participați la al VII-lea Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă și Conferința Anuală a Societății Române Retina, ce va avea loc în perioada 18-20 iunie 2021, în format virtual.

Împreună cu Dvs încercăm să alcătuim un program atractiv, cu prezentări interesante și discuții științifice de înalt nivel.

Suportul logistic al manifestării va fi asigurat de compania organizatoare Paloma Tours.

Înregistrarea participanților va fi disponibilă începând cu 22 Martie 2021.

 

Cu mulțumiri,

Comitetul de Organizare

 

 DETALII: www.srccr.ro

Dragi Colegi,

Dorim  să vă informam că și anul acesta vom organiza sub egida Societății Române de Oftalmologie, cea de a III-a ediție a Școlii Oftalmologice de Vară din România (SOV-2021), în perioada 22-26 iunie 2021.

Personalități din domeniul oftalmologiei vor prezenta lucrări prin intermediul cărora vom aprofunda noile abordări științifice, tehnici actualizate de diagnostic și tratament.

SOV-2021 se adresează medicilor oftalmologi, studenților, optometriștilor și tuturor colegilor care doresc să se informeze în ceea ce privește noile abordări științifice din oftalmologie.

Pandemia  COVID-19 a creat o nouă realitate care a impus și impune mai multe restricții, ce necesită a fi respectate.

Din acest motiv, vă vom comunica curând modul și forma de desfășurare a lucrărilor acestei ediții a SOV 2021. Cu siguranță vom utiliza și calea de comunicare online.

Sperând că vom reveni cât mai repede la normalitate, vă invităm să fiți alături de noi și în acest an.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 22-26 iunie 2021, ca fiind ocupate cu lucrările Școlii Oftalmologice de Vară din România.

–  Prelegerile se vor încadra în tematica propusă (vezi tematica SOV-2021)

–  Evenimentul va fi creditat cu 30 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

 

REUȘIM NUMAI ÎMPREUNĂ!

Cu deosebită pretuire,

Prof. Dr. Dănuț COSTIN

Președinte SOV 2021

 

DETALII: www.scoalaoftalmologica.ro

WordPress Theme built by Shufflehound. AO ”Asociația Oftalmologilor din Moldova”