Congrese & Conferințe internaționale

Dragi colegi, parteneri și colaboratori,

Cu o enormă emoție îmi revine deosebita plăcere să vă anunț că în perioada 18-21 mai 2022, se va desfășura la Iași – tradiționala Reuniune Anuală a Oftalmologilor, ajunsă la cea de-a 58-a ediție.

Știm cât de mult vă doriți intrarea pe un făgaș de normalitate și astfel, după doi ani extrem de dificili, vă propunem organizarea conferinței cu prezență fizică, în condiții de totală siguranță pentru noi toți.

Devenită o manifestare de referință în oftalmologie, RAO va avea o înaltă ținută științifică, asigurată de participarea unor lectori reputați, ce vor aduce în prim plan noutățile din oftalmologie. Ca de obicei, vom organiza cursuri preconferință, mese rotunde și simpozioane, cu teme din întreaga oftalmologie.

Sunt convinsă că fiecare dintre noi va putea să-și împărtășească experiența acumulată în ultimii ani, dar și să afle informații medicale inedite, inovatoare.

Conferința RAO se organizează, ca în fiecare an, sub egida prestigioasei Universităţi de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, devenită astfel garant al calității științifice pentru subiectele și temele abordate în cadrul manifestării.

În afara laturii științifice, cu toții dorim să reluăm socializarea față în față, care ne-a lipsit atât de mult în ultima vreme, fie că vorbim de cocktail-ul de Bun Venit sau de pauzele de cafea dintre sesiunile ştiinţifice. Avem multe să ne povestim unii altora, iar programul social din cadrul RAO 2022 va fi cu siguranţă cadrul potrivit pentru aceasta.

Vă aşteptăm aşadar să vă înscrieţi în număr cât mai mare la Reuniuea Anuală a Oftalmologilor din acest an. Termenul limită pentru înregistrarea la RAO este 10 aprilie 2022 şi tot până la aceeaşi dată aşteptăm rezumatele lucrărilor pe care doriţi să le propuneţi pentru prezentare în cadrul programului ştiinţific al RAO 2022.

Cu speranța că veți da curs invitației noastre, vă așteptăm în Iașul « marilor iubiri », contribuind astfel la succesul unei noi ediții RAO.

Prof. Dr. Camelia Margareta Bogdănici
Președinte RAO 2022

Detalii

 

Dragi colegi,

 

Ne face plăcere să vă invităm la cel de al VIII-lea Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă reunit cu Conferința Anuală a Societății  Retina ce va avea loc în format fizic între 23-26 iunie 2022, în locația bine-cunoscută hotel Europa, Eforie Nord.

 

Ne bucurăm de ridicarea restricțiilor și sperăm că ne vom reîntâlni sănătoși și voioși, pentru a împărtăși povești oftalmologice și nu numai.

Înscrierile încep în data de 16 martie 2022.

Așteptăm cu mare interes rezumatele Dvs până la data de 10 mai 2022.

 

În acest an se organizează alegeri pentru funcția de Președinte precum și funcția de membru în Consiliul Director al SRCCR în data de 25 iunie 2022, orele 18.15 – 19.00. În acest sens vă rugăm să trimiteți propunerile/candidaturile Dvs pe adresa de mail officesrccr@gmail.com.

 

Dorim să vă informăm pe această cale ordinea de zi pentru alegerile SRCCR 2022.

  1. Alegerea Consiliului Director al SRCCR
  2. Modificarea și completarea statutului SRCCR

La alegeri pot participa doar membrii SRCCR.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la următoarele adrese de e-mail:

Secretariat științific: officesrccr@gmail.com

Dr. Corina Ioan  ioacori@gmail.com

 

Suport logistic congres

Ramona Mărgărit  ramona.margarit@palomatours.com

 

Cu mulțumiri,

Comitetul de organizare

 

DETALII: http://srccr.ro/congres-2022/

Dragi colegi,

Propunerea noastră pentru acest an este organizarea unui congres on-line. Cu toții ne-am fi dorit o întâlnire la Eforie („ca pe vremuri”), dar considerăm că în situația dată  siguranța tuturor primează.

Așadar, avem plăcerea de a vă invita să participați la al VII-lea Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă și Conferința Anuală a Societății Române Retina, ce va avea loc în perioada 18-20 iunie 2021, în format virtual.

Împreună cu Dvs încercăm să alcătuim un program atractiv, cu prezentări interesante și discuții științifice de înalt nivel.

Suportul logistic al manifestării va fi asigurat de compania organizatoare Paloma Tours.

Înregistrarea participanților va fi disponibilă începând cu 22 Martie 2021.

 

Cu mulțumiri,

Comitetul de Organizare

 

 DETALII: www.srccr.ro

Dragi Colegi,

Dorim  să vă informam că și anul acesta vom organiza sub egida Societății Române de Oftalmologie, cea de a III-a ediție a Școlii Oftalmologice de Vară din România (SOV-2021), în perioada 22-26 iunie 2021.

Personalități din domeniul oftalmologiei vor prezenta lucrări prin intermediul cărora vom aprofunda noile abordări științifice, tehnici actualizate de diagnostic și tratament.

SOV-2021 se adresează medicilor oftalmologi, studenților, optometriștilor și tuturor colegilor care doresc să se informeze în ceea ce privește noile abordări științifice din oftalmologie.

Pandemia  COVID-19 a creat o nouă realitate care a impus și impune mai multe restricții, ce necesită a fi respectate.

Din acest motiv, vă vom comunica curând modul și forma de desfășurare a lucrărilor acestei ediții a SOV 2021. Cu siguranță vom utiliza și calea de comunicare online.

Sperând că vom reveni cât mai repede la normalitate, vă invităm să fiți alături de noi și în acest an.

Nu uitați să marcați în calendarul activităților dumneavoastră zilele de 22-26 iunie 2021, ca fiind ocupate cu lucrările Școlii Oftalmologice de Vară din România.

–  Prelegerile se vor încadra în tematica propusă (vezi tematica SOV-2021)

–  Evenimentul va fi creditat cu 30 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România.

 

REUȘIM NUMAI ÎMPREUNĂ!

Cu deosebită pretuire,

Prof. Dr. Dănuț COSTIN

Președinte SOV 2021

 

DETALII: www.scoalaoftalmologica.ro

WordPress Theme built by Shufflehound. AO ”Asociația Oftalmologilor din Moldova”